Springkussen, zeskamp onderdelen en feestartikelen verhuur.


U kunt bij ons diverse springkussens huren.

Wij hanteren een borg van € 50,- en vragen een kopie van uw ID-kaart (legitimatie).  

Hierbij moet en contract getekend worden waarin u verklaart zelf verantwoordelijk te zijn voor opgelopen schade aan het kussen en meegeleverde materialen.  

Al onze kussens zijn goedgekeurd en hebben een certificaat.  

Op de kussens mag uiteraard niet gegeten en gedronken worden. 

Ook mogen er geen schoenen op het kussen gedragen worden. 

Wanneer er schade ontstaat of dat wij de kussens vies terug krijgen word de borg ingehouden voor schoonmaak of reparatie.  

Binnen een straal van 15 km halen en brengen wij de kussens gratis.  

Wanneer de afstand verder is dan 15 km berekenen wij de eerste 15 km heen en terug niet. 

Voor overige gereden kilometers rekenen wij € 0.25 per gereden kilometers.  

Uiteraard mag u ook zelf de kussens op komen halen. 

De tijden voor het halen en terug brengen gaat in overleg.


Kijk hieronder voor het volledige overzicht van onze verhuur attracties.


Deze multiplay kussens hebben een afmeting van 5.5 bij 5.0 mtr.  

 Wij bieden u een uitvoering in een clown en in een tijger. Beide kussens hebben dezelfde afmeting. 

Deze biedt diverse mogelijkheden voor de kinderen.

U huurt dit kussen voor € 100,- per dag incl. BTW

 Speciaal voor de oudere kinderen, deze geweldige disco dome springkussen. Dit kussen heeft een doorsnee van 5 mtr. In het dak van dit kussen hangen maar liefst 4 verschillende discolampen. Er word een geluidsysteem van Skytec bijgeleverd. Hierop kunt u zelf uw favoriete muziek aansluiten dmv Bleutooth of een USB stick.

Gegarandeerd succes voor jong en oud. 

U huurt deze opblaasbare disco voor 110,00 per dag. De prijs is incl. BTW  

Let op: Bij dit kussen hanteren wij een borg van 75,00

 

Super leuk kleurrijk brandweerkussen. Mooi zwaar kussen voor urenlang springplezier. Erg leuk om te plaatsen bij een brandweerfeestje. Gegarandeerd een leuke binnenkomer. De afmeting van dit kussen is 5.0 mtr x 4.0 mtr. Door zijn afmetingen vrijwel overal te plaatsen.

U huurt dit kussen bij ons voor 60,00 per dag incl. BTW


 

Te huur super leuk Frozen springkussen, speciaal voor alle Frozen fans. Afmeting van dit kussen zal 5.0 x 4.0 mtr zijn, waardoor deze in vrijwel iedere tuin te plaatsen is. De afbeelding die wij hier laten zien, zal een van de prints zijn op het springkussen.

U huurt dit kussen bij ons voor 60,00 per dag incl. BTW
  

 

Het piratenkussen is overdekt, daardoor ideaal voor het Nederlands weer en heeft een afmeting van 5.2 X 4.5 meter en tevens ideaal voor een themafeestje.  

U huurt dit kussen voor  € 75,- per dag. Incl. BTW

 

 


Deze glijbaan is ideaal voor de wat grotere kinderen, en zelfs voor volwassenen.

Urenlang glij plezier met deze geweldige glijbaan.

De glijbaan is 6.0 X 4.0 meter breed en 5 meter hoog.

U huurt deze glijbaan voor  € 90,- per dag incl. BTWDit Mickey en Minnie Mouse springkussen is ideaal voor een themafeestje en past met zijn afmeting in vrijwel iedere tuin.

Het kussen is 5.0 X 4.0 meter breed.

U huurt dit kussen voor  € 60,- per dag incl. BTW


 

Het circuskussen heeft de ideale afmeting voor de wat kleinere tuin 

3.5 X 4.0 meter. 

Dit kussen kan ook overdekt gehuurd worden. 

Ook dit kussen is erg leuk om bij een themafeestje te gebruiken. 

U huurt dit kussen voor € 50.- per dag incl. BTW 

Levend tafelvoetbal 7mtr breed en 12 mtr lang, leuk voor jong en oud. Leuk om te gebruiken bij een zeskamp of opening van het voetbalseizoen.

Incl BTW 140,00 per dag.

 

Ook leuk om bij een zeskamp neer te zetten en geschikt voor alle leeftijden, deze geweldige stormbaan. Maar liefst 17 meter lang! Probeer door de verschillende obstakels sneller aan de overkant te komen dan je tegenstander. U huurt deze stormbaan bij ons voor  € 160,00 p.d. incl. btw.

 

 


Deze stormbaan biedt nog meer uitdaging. Met zijn lengte van 18 meter en een glijbaan die door middel van touw te betreden is, is dit een geweldige baan voor bij een zeskamp. Ook bij deze baan word het spel 2 tegen 2 gespeeld.

U huurt deze stormbaan bij ons voor 175,00 incl. BTW.Naast de stormbanen kunt u er ook voor kiezen om deze buikschuifbaan erbij te laten plaatsen. De baan is maar liefst 18 meter lang, met aan het einde een lekker badje voor een verkoelende duik. Kinderen kunnen op deze baan 2 tegen 2 glijden. Voor volwassenen adviseren wij om 1 voor 1 te glijden.

U huurt deze baan voor 150,00 incl BTW.


 

Mega groot opblaasbaar twister. Leuk als onderdeel voor bij een zeskamp, of als spel tijdens een verjaardag. De afmeting van dit spel zijn 4.0 bij 4.0 mtr.

U huurt dit spel voor 70,00incl BTW

 


Ook leuk om te gebruiken als zeskamp onderdeel is dit stoeikussen. Wie slaat er als eerste met de mega grote handschoenen de ander er af?

Te huur voor 75,00 per dag incl. BTWNieuw in de verhuur, deze hilarische bubbelballen. Leuk om een potje bubble voetbal mee te spelen of in te zetten bij een zeskamp. Gegarandeerd succes voor zowel jong als oud. Let op, bij het gebruiken van de bubble ballen moet rekening gehouden worden met de juiste ondergrond. Denk hierbij aan voetbalvelden, gymzalen of een groot grasveld. 

De ballen zijn te huur voor 25,00 per dag incl. BTW 


Ook leuk om te plaatsen bij een zeskamp in cominatie bijvoorbeeld met de stormbaan zijn deze zeskampspellen, het dartbord en het kruisboogschieten. Beide zijn te huur voor 40,00 per dag incl. BTWWord er binnenkort iemand 50 jaar in uw omgeving? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse Sarah en Abraham poppen.

U huurt deze poppen voor 3 dagen, compleet met een versierpakket.

Zo zal niemand ontgaan dat de jarige 50 is geworden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de pop korter of langer te huren.

De huurprijs voor 3 dagen is € 40,-

 

 

 

Hebben jullie gezinsuitbreiding gekregen? Dan is dit wellicht de manier om aan jullie buurt te laten weten dat er een nieuw gezinslid geboren is. De poppen worden voor een week gehuurd, de kosten hiervoor bedragen 50,00 p. week. Korter of langer is in overleg altijd mogelijk. We maken dan met een elkaar een gepaste prijs. Heeft u geen plek in de tuin voor een grote geboortepop. Dan biedt deze ooievaar met nest misschien wel uitkomst. Hij is ongeveer 3 meter hoog. 

U huurt dit ooievaarsnest voor 15,00 incl. BTW

 


Nieuw bij ons in de verhuur is deze XXL popcornmachine.

Heerlijke verse popcorn op uw feestje. 

Gegarandeerd succes op elk feestje.

U huurt deze popcornmachine compleet met de ingrediënten voor 25 porties lekkere verse popcorn.

Voor deze machine hanteren wij een borg van € 25,-

Wij verwachten dat de machine schoon en onbeschadigd terug gebracht word.

Wanneer de machine vies of beschadigd terug gebracht word, zijn wij genoodzaakt de borg hier van in te houden.

U huurt deze popcorn machine voor € 40,- per dagNieuw bij ons in de verhuur, statafels en biertafels. De statafels huurt u voor 5,00 per dag. De biertafels huurt u compleet met banken voor 7,50 per dag. Beide zijn incl. BTW


 

 

Leuk als aanvulling op uw feestje, of bij een straat barbecue of een ander feestelijk evenement. Deze mobiele ijscowagen. Hier kunt u met gemak 4 bakken met 5 ltr ijs in kwijt. Ook voor de hoorntjes of bekertjes is een mooi plekje gemaakt.

U huurt deze ijscowagen voor 50,00 incl. BTW

 

 

Heeft u binnenkort iets te vieren, dan zijn deze limonadetaps de attractie voor kinderen. Uit deze limonade tap kunnen de kinderen zelf hun glaasjes tappen. Er gaat maar liefst 14 litr. limonade in, en doordat hij op een accu werkt is hij overal te plaatsen. U huurt deze tap incl. een fles ranja voor 25,00 p.d. incl. BTW.